Про мене

Вітаю Вас, щасливі наречені! Моє ім’я Емілія Сухарина і я – весільний координатор. Якщо Ви завітали на цю сторінку, то, вочевидь, зараз Ви проживаєте приємний та хвилюючий період підготовки до однієї з найважливіших подій свого життя – весільного дня – і одним з питань, яке Вас цікавить, є доцільність присутності весільного координатора на Вашому святі.

Багато-хто вважає, що необхідності у цьому немає. Так само, як щасливці з відмінною фотографічною пам’яттю переконані, що в деталях запам’ятають свій весільний день і обійдуться без послуг відео оператора. Аналогічно, як прихильники мінімалізму не бачать потреби у весільній флористиці і обмежуються букетом для нареченої та бутоньєркою для нареченого. І так, як любителі домашньої випічки з впевненістю відмовляються від кенді-бару.

Безперечно, необхідною на весіллі є лише присутність наречених – без багатьох послуг можна обійтися і завжди знайдеться, на чому заощадити кошти, та, на мою думку, у цей неповторний день молодята кожною клітиною тіла повинні проживати щасливі миті свого свята, батьки повинні милуватися своїми дітьми і їх спокій може порушувати лише трепет в серцях при погляді на новостворену маленьку сім’ю, а гості повинні спілкуватись між собою та об’єднуватись у родину.

Решту важливих речей та дрібних деталей варто довірити професіоналам. Дозвольте мені подбати про складання чіткого та детального таймінгу Вашого весільного дня, ідеальний ранок нареченої, зберігання інвентарю для церемонії вінчання та проведення сімейних традицій, зустріч та консультування гостей у бенкетному залі, видачу алкогольних напоїв, фінансові розрахунки з підрядниками, і, головне – злагоджену роботу всіх служб та вирішення непередбачуваних ситуацій на Вашому весіллі.

Коли мова йде про щасливий день, який можна прожити лише раз – не варто йти на компроміс зі своїми мріями – Ви заслуговуєте на бездоганне весілля, Ви варті найкращого!